Mistä löytää seksiseuraa ja kuinka järjestää onnistuneet seksitreffit?

Mistä seksiseuraa saa silloin, kun et ole parisuhteessa? Olenko pulassa, jos etsin seksiseuraa ilman suurempia sitoumuksia? Näitä kysymyksiä pohtiva löytää vastaukset tästä artikkelista.

Naiset ja miehet etsivät kaikissa Suomen kaupungeissa ja kylissä seuralaista seksiin, ilman suurempia sitoumuksia. Seksiseuraa on mahdollista löytää siis ihan ympäri maan.

Sinun tulee vain tietää mistä etsiä! Alla vinkkejä, joiden avulla seksiseuran haku onnistuu taatusti.

Mistä löytää seksiseuraa?

Suomen sisältä löytyy erinomaisia paikkoja seksitreffien järjestämiseen. Ympäri maan haetaan seuralaista seksin harrastamiseen, eikä seksiseuran haku ole mitenkään tavatonta.

Mielikuva siitä, että deittipalvelut ja muut ovat vain parisuhteen muodostamiseen, ovat menneen ajan lumia.

Seksitreffit voi järjestää toki kasvotusten kavereiden tai tuttavien kanssa. Baareista ja erilaisista juhlista löytää helposti seuraa myös yhden yön juttuihin.

Mutta netti on ehdottomasti yksi parhaimpia paikkoja, missä niin miehet kuin naiset etsivät seuraa.

Panoseuraa etsitään niin perinteisillä treffisivustoilla, että erilaisilla keskustelupalstoilla.

Löytyypä nykyään myös ihan varta vasten tehtyjä palveluita, jotka sopivat silloin, kun etsit vain seksiä.

Tässä parhaat sivustot seksiseuran löytämiseen:

Maksullista vai ilmaista seksiseuraa?

Ilmaista seksiseuraa

Monella voi olla kuva, että kun etsin seksiseuraa, ovat maksulliset palvelut ainoa mahdollisuus. Näin ei kuitenkaan ole vaan voit löytää niin maksullista, että ilmaista seuraa.

Kumpi on sitten Suomen kokoisessa maassa parempi vaihtoehto?

Maksullista seksiseuraa

Maksullinen seksiseura on tietysti yleensä varmasti laadukasta, sillä kyseessä on alan ammattilainen. Pääsääntöisesti tiedät myös, että henkilö on turvallinen valinta ja ammattilaiset pitävät huolta, ettei seksitauteja tai muuta tarvitse pelätä.

Toki tietysti erojakin on ja yleensä laadusta tulee maksaa enemmän. Seuralaisia löytyy kyllä, eikä mies ole ainut, joka voi löytää tällaisia palveluita seksiin.

Mitä sitten sanoo Suomen laki seksin ostosta?

Seksin ostaminen ja myyminen on laillista tiettyjä rajoituksia huomioiden. Esimerkiksi julkisella paikalla ostaminen ja myyminen on kiellettyä. Lisäksi seksin ostaminen parittajan kautta tai ihmiskaupan uhrilta on tietysti kiellettyä.

Seksiseuraa ilmaiseksi

Seksiä on tarjolla ilman maksuakin. Seuraa haetaan seksiin ympäri Suomen ja halukkaita löytyy niin miehelle, että naiselle

Ilmainen seksi voi olla ihan yhtä hyvää kuin maksullinenkin. Seuraa voi etsiä netistä ihan perushommiin, että erilaisien fantasioiden toteuttamiseen. Jos olet kiinnostunut kokeilemaan erilaisia fantasioita, kysy suoraan toiselta, josko samat hommat kiinnostaa.

Suomen kaupungit ja kylät ovat täynnä upeita ihmisiä. Ilmaista panoseuraa ei ole vaikea löytää. Voit hyödyntää niin maksulliset seuranhakupalvelut, että ihan perinteiset deittisivustot.

Alta löytyykin ehdotuksia mistä seuraa kannattaa netistä etsiä.

Seksiseuraa netistä

Mutta miten etsin seksiseuraa netistä? Kuten yllä mainittiin, voit hyödyntää erilaisia sivuja seksiseuran hakuun.

Joku pitää ilmaisista palveluista ja joku toinen suuntaa mieluummin maksullisiin palveluihin.

Ilmaista seksiseuraa voi etsiä muun muassa: 

FindMySex – Erityisesti seksiseuran etsimiseen suunnattu sivusto.

Victoria Milan – Salasuhteisiin ja seksisuhteisiin erikoistunut sivusto.

EliteMeetsBeauty – Deittaile varakkaita miehiä ja kauniita naisia. Löydä unelmien seksiseuraa.

Sitten niitä jokaiselle tutumpia, ainakin nimen puolesta.

Tinder – Kaikkien tuntema Tinder on ihan kelpo sivu löytää seuraa seksiin. Löydät Tinderistä niin miehiä, että naisia. Haku Tinderissä tapahtuu kuvien avulla, joten voit heti nähdä iskeekö seuralainen silmään vai ei.

Pidä kuitenkin mielessä, että Tinderissä moni etsii parisuhdetta, eikä pelkkää seksiä. Jos sinulla on vain seksi mielessä, kannattaa asia ottaa puheeksi hyvissä ajoin ennen treffien sopimista.

Suomi24 – Suomi24:n maine vastaa monelle mielikuvaa panoseuran etsimisestä netistä. Sivustolla onkin varsin villi maine deittisivustojen osalta.

Suomi Treffi-sivusto on ihan kelvollinen seksiseuran etsintään.

Jodel – Moni Suomen nuori hyödyntää myös Jodelia seksiseuran etsintään. Ilmainen viestintäpalvelu on suunnattu alunperin korkeakouluopiskelijoille, mutta sieltä löytyy monenlaista porukkaa.

Moni voi myös etsiä seksiseuraa Kik-palvelusta. Kik-seksiseuraa löytyy parhaiten kuitenkin silloin, kun tunnet palvelun käyttäjiä etukäteen.

Hae seksiä suoraan ilmaisista palveluista. Pidä kuitenkin mielessä, että ilmaiset sivut vetävät yleensä puoleensa kaikenlaista käyttäjää. Kaikki ilmaisten sivustojen naiset ja miehet eivät välttämättä ole oikeasti haku päällä. Osa profiileista voi olla myös suoria huijauksia.

Siksi maksullinen sivusto voi olla parempi valinta.

Niissä hakijat käydään tarkemmin läpi ja profiilit vastaa sitä mitä ne ovatkin. Erinomaisia vaihtoehtoja etsiä seksiä netissä ovat muun muassa Match.com ja E-kontakti.

Kaikki naiset ja miehet eivät etsi seuraa vain seksi mielessä. Muista siis suunnitella oma profiili niin, että toinen ymmärtää, jos olet liikkeellä vain hauskanpidon merkeissä.

Seksiseuraa parille

Monen varatun naisen tai miehen haaveissa voi olla pieni syrjähyppy. Niin parit, että varatut henkilöt voivat etsiä salaista seksiseuraa – yhdessä tai erikseen!

Victoria Milan sivu on Suomen parhaimpia sivuja löytää lisää vipinää. Siellä varattu nainen tai mies etsii seuraa joko sinkuista tai muista varatuista. Haku on suunnattu juuri sen itsensä löytämiseksi, joten et taatusti joudu vastaamaan turhiin viesteihin.

Jokainen saa olla sivusta ja sen moraalista mitä mieltä tahansa, mutta sivun suosio osoittaa, että seksitreffit ovat monenkin parisuhteessa olevan haaveissa.

Eikä sivusto ole hyvä vain silloin, kun haluat pettää puolisoa. Moni profiili sivuilla kertoo avoimesti, että “etsin seuraa puolison kanssa” – olipa haaveissa kolmen kimppa tai avoin suhde, seksi järjestyy sivulla varmasti.

Parhaat paikat mistä seksiseuraa löytää:

 • Perinteisesti baarista ja juhlista
 • Maksullisilta nettisivustoilta, kuten Victoria Milanista
 • Netin keskustelupalstoilta, kuten Suomi24 Treffit-sivuilta

Mies- ja naisseuraa: vinkit seksitreffiin

Vinkit seksitreffeille

Miten sitten etsin seksiseuraa ja järjestän sopivat seksitreffit?

Kun haluat löytää sopivan henkilön panemiseen, pidä mielessä nämä viisi vinkkiä. Niiden avulla löytyy sopiva seksiseura ja treffit järjestyy ilman ongelmia:

1. Lisää kuva profiiliin

Jos hyödynnät sivustoa seksiseuran hakemiseen, muista luoda hyvä profiili. Monen naisen ja miehen profiili on huono siksi, että kuva on valittu huonosti.

Jos seksi on mielessä, on toisen olemuksella ja ulkonäöllä kuitenkin merkitystä. Pistä siis profiiliin selkeä ja ajan tasalla oleva kuva.

2. Hae sitä, mitä haluat avoimesti

Kerro suoraan, jos seksiseura on mielessäsi. Profiiliin voi sivustoilla laittaa suoraan, että “nainen etsii seksiseuraa” tai “olen mies ja etsin naista seksi mielessä”. Näin saat yhteydenottoja henkilöiltä, jotka ovat hakemassa samaa.

Voit toki lähestyä myös naista tai miestä, joka ei suoraan sano hakevansa seksiä. Ihan heti ensimmäisessä viestissä ei tarvitse suoraan kysyä toista hommiin.

Mutta haku kannattaa tehdä selväksi, jotta vältyt viestimästä henkilöille, jotka haluavat parisuhteen.

3. Sovi ekat treffit julkiselle paikalle

Älä pyydä ihan ketä tahansa kotiisi tai lähde suoraan toisen kämpille. Eka tapaaminen on hyvä sopia julkiselle paikalle. Voitte tavata kahvilassa ja katsoa miten kemiat osuu kohdalle.

Näin myös varmistut siitä, että toinen on se, kuka hän sanoi olevansa.

4. Varaudu itse aktiin

Seksitreffi vaatii tietysti hieman suunnittelua. Kysy ja suunnittele missä aiotte hommiin ryhtyä – meille vai teille -periaatteella! Suomen kaupunkien hotellit sopivat tietysti myös puuhailuun.

Jos pyydät miestä tai naista luoksesi, muista pistää paikkoja vähän kuntoon. Tiptop-kunnossa ei tietysti kodin tarvitse olla, mutta sotkussa lähtee halut helposti pois.

Muutenkin kannattaa tietysti varautua seksiin. Muista siis:

 • Järjestä ehkäisy kuntoon. Tämä koskee naista ja miestä. Seksi on taatusti mukavampaa kun olet varautunut.
 • Siisti paikat kuntoon. Seksitreffi on mukavampi kokemus, kun käyt suihkussa ja pistät siistit vaatteet päälle!
 • Keskustelkaa etukäteen toiveista. Jos teillä on erityisiä toiveita aktin suhteen, sopikaa niistä etukäteen.

5. Älä jää nurkkiin vierimään

Seksiseura on lähes aina sitä, mitä purkissa lukee. Seksitreffit eivät siis tarkoita nurkkiin jäämistä samalla tavalla kuin ehkä muilla treffeillä.

Paikalta ei tietenkään tarvitse kadota heti kun seksi on ohi. Älä kuitenkaan odota, että toisen tarvitsee kestitä sinua pidempään. Jos henkilö saapuu luoksesi, ei sinun puolestaan tarvitse hengailla henkilön kanssa yön yli – ilman asiasta sopimista!

Jos siis lähdet etsimään seksiseuraa netistä ja päädyt puuhiin kauemmaksi kotoa, varaudu siihen, että päädyt muualle yöpymään. Ole valmis palaamaan kotiin tai suuntaamaan yöksi hotelliin tai muualle.

Täällä etsitään eniten seksiseuraa

Seksiseuraa netistä

Seksitreffit Suomessa järjestyvät yllä olevien vinkkien avulla taatusti. Löydät panoseuraa Joensuusta ja Rovaniemeltä. Mutta missä seksiseuran etsiminen on helpointa?

Ihan pelkkiä hakuja katsomalla näyttää siltä, että ilmoituksia seksitreffeistä löytyy eniten näistä kahdeksasta kaupungeista. Jos siis kaipaat kumppania seksiin, niin ei muuta kuin suunnaksi nämä kohteet:

1. Kuopio

Savolaiset on totutusti rentoa väkeä ja seksiseuraa Kuopiosta löytyykin helposti. Kuopion alueella seuraa riittää miehille ja naisille.

Älä myöskään unohda lähistön kaupunkeja. Treffit onnistuu Kuopiossa kätevästi myös silloin, kun kaipaat seksiseuraa Savonlinnasta tai vaikkapa Joensuusta.

2. Varkaus

Toinen suosittu alue seksitreffien järjestämiseen on Pohjois-Savon alue. Seksiseuraa Varkaudesta järjestyy taatusti nopeasti. Kaupungissa on hyvin mahdollisuuksia treffien sopimiseen, mikäli et itse asu lähialueella.

3. Oulu

Pohjois-Suomen pimeät ja kylmät talvipäivät voi muuttaa lämpimäksi seksitreffien merkeissä. Voit etsiä seksiseuraa Oulusta ja suunnata kaupunkiin lähialueeltakin.

Oulussa riittää tekemistä ja tunnelmaa, joten treffien sopiminen on erityisen helppoa, olitpa paikallinen tai et.

4. Salo

Seksin makuun pääsee etelämmässäkin. Monet hakevat seksiseuraa Salosta ja sopivia profiileja löytyy niin naisille, että miehille.

Salo on Lounais-Suomessa varsin keskeinen paikkakunta, joten se on hyvä paikka treffien järjestämiseen.

5. Turku

Salon naapurista löytyvä Turku on toinen suosittu paikka seksitreffien järjestämiseen. Voit löytää seksiseuraa Turusta myös pariskunnille.

Isommat kaupungit ovat yleensä parempia erilaisten fantasioiden toteuttamiseen, sillä valinnanvaraa riittää paremmin.

6. Helsinki

Ei kannata unohtaa myöskään pääkaupunkiamme. Seksiseuraa Helsingistä löytyy ihan jokaiseen lähtöön. Jos olet suunnittelemassa hauskaa lomaa, niin mikset ottaisi suunnaksi pääkaupunkiseutua ja sen mahdollisuuksia seksin harrastamiseen?

Helsingistä löytyy seksiseuraa heti kättelyssä sitä kaipaaville.

7. Tampere

Nainen ja mies etsii usein seuraa myös Keski-Suomessa. Jos haaveissa on seksiseura Jyväskylässä tai lähistöllä, on esimerkiksi Tampere mainio kohde tapaamisiin.

Löydät seksiseuraa Tampereelta varsin helposti ja kaupunki tarjoaa erinomaiset mahdollisuudet treffien järjestämiseen.

8. Kajaani

Pohjoisemmassa seksin makuun pääsee Oulun ja Rovaniemen lisäksi esimerkiksi Kajaanissa. Kaupunki on suosittu talvilomakohde ja siellä pääsee “ladulle” muulloinkin. Etsi siis seksiseuraa Kajaanista, jos kaipaat lämmikettä päivän päätteeksi.

Yllä mainitut kaupungit ovat Suomen etsityimpien seksitreffien listalla. Mutta monet muutkin Suomen kaupungit ja paikkakunnat tarjoavat kyllä mahdollisuuksia saada seksiä

Voit löytää seksiseuraa Kouvolasta tai Seinäjoelta, joten ei muuta kuin etsimään!

Parhaat tavat miten löytää seksiseuraa:

 • Lisää hyvä kuva profiiliin – ajankohtainen ja selkeä kasvokuva lisää mahdollisuuksiasi.
 • Suorita haku netissä oikeilla termeillä – pistä hakuun seksiseura haluamallasi paikkakunnalla tai alueella.
 • Tiedä mitä haluat ja kerro siitä toiselle suoraan – älä turhaan salaile, jos olet seksin perässä.
 • Lähesty sopivia henkilöitä ja älä pitkitä viestittelyä – jos toisen profiilissa lukee, että haussa on parisuhde, ei lähestyminen kannata.
 • Kohtele henkilöitä ihmisinä, vaikket parisuhteeseen olekaan ryhtymässä – tunteilemaan ei tarvitse ruveta, mutta muista kohdata toinen ihmisenä.

Rohkeasti etsimään panoseuraa netistä

Suomen naiset ja miehet ovat valmiita seksitreffeille ympäri maan. Haku onnistuu kätevästi netissä niin maksullisille, että ilmaisilla sivustoilla. Seksiseura pistää vipinää päiviin.

Kun kaipaat hauskanpitoa ilman suurempia sitoumuksia, pistä haku päälle netissä!

Lue myös nämä

Salaista seuraa
Salaista seuraa
Kaipaatko salaista seuraa piristämään päiviäsi? Jos kaipaat seikkailua ja vaihtelua ollessasi parisuhteessa, voivat perinteiset treffisivustot tuntua ...
Lue artikkeli
Victoria Milan
Victoria Milan
Oletko parisuhteessa, mutta kaipaat silti jotakin muuta tai piristystä päiviisi? Victoria Milan on tunnettu deittipalvelu parisuhteessa oleville ja voit ...
Lue artikkeli
Vapaa suhde
Vapaa suhde
Onko rakkaus luotu jaettavaksi? Voiko parisuhteessa harrastaa seksiä muidenkin kanssa, ilman mustasukkaisuutta? Näitä kysymyksiä pohtii yhä useampi ihminen, ja ...
Lue artikkeli
Etusivu » Mistä löytää seksiseuraa ja kuinka järjestää onnistuneet seksitreffit?