Vanhempaa seuraa: Mitä vanhempi nainen tai mies haluaa?

Etsitkö vanhempaa seuraa?

Olitpa liikkeellä tositarkoituksella tai etsimässä vanhempaa naista tai miestä seksiseuraksi, lähestymistapa kannattaa hioa kerralla kuntoon.

Näiden vinkkien avulla vanhempi nainen tai vanhempi mies kiinnostuu varmasti.

Mistä löytyy vanhempi nainen tai vanhempi mies?

Vanhempi nainen

Ihan ensiksi pitää tietysti tietää mistä vanhempaa seuraa parhaiten etsii.

Siihen, mikä on paras paikka tavata itseään vanhempi henkilö, vaikuttaa tietenkin omat tavoitteesi.

Jos sinua kiinnostaa vakavampi suhde vanhempaan mieheen, kannattaa etsiä tietysti hieman eri paikoista, kuin jos mielessä on vain seksin harrastaminen.

Jos mies etsii vanhempaa naista lähinnä seksi mielessä, voi naisten löytäminen tapahtua myös erilailla, kuin jos tavoitteena on suhde vanhempaan naiseen.

Tässä hieman tietoa siihen, mistä vanhempaa seuraa voi löytää tänä päivänä sekä parhaat deittisivut, joista löydät seuraa kaikkiin tarkoituksiin:

1. Etsi vanhempaa naista tai miestä deittisivustoilta

Voit löytää vanhemman kumppanin helposti netistä. Deittisivustot eivät aina ole vain nuorille miehille ja naisille, vaan niissä liikkuu monen ikäistä porukkaa, varsinkin nykyään.

Mikä parasta, netistä voi löytyä suhde vanhemman miehen kanssa seksiin tai parisuhteeseen. Myös miesten on tietysti mahdollista saada naisista seuraa netistä kumpaankiin tarkoitukseen.

Moni vanhempi nainen ja nuorempi mies ovat tänä päivänä löytäneet toisensa deittisivustoilta tai deittisovelluksista. Esimerkiksi 50PlusMatch on juuri vanhemmille suunnattu deittisivusto.

Erilaisia sivustoja ja sovelluksia löytyy siis eri tarkoituksiin. Niin seksiseuraa etsiville, että heille, jotka etsivät pysyvämpää parisuhdetta.

Jos et huomannut, niin listasimme deittisivut hieman ylemmäs tähän artikkeliin.

2. Löydä vanhempaa seuraa harrastuksista, kerhoista ja järjestöistä

Jos etsit pysyvämpää seuraa, voit kokeilla onneasi erilaisten harrastus, kerho- ja järjestötoiminnan kautta.

Nämä ovat hyviä keinoja löytää seuraa tositarkoituksella, sillä tapaaminen tapahtuu jo alusta asti yhteisen mielenkiinnon kohteen avulla.

Jos esimerkiksi vanhemmat naiset kiinnostaa, voi naista lähteä etsimään vaikkapa tanssikerhosta tai ruoanlaittokurssilta!

3. Etsi vanhempaa naista tai miestä lomamatkalla

Miksi et iskisi kahta kärpästä yhdellä iskulla ja lähtisi etsimään vanhempaa naista lomamatkalta?

Lomaromanssit voivat olla kiva hetken huuma tai johtaa vakavampaan suhteeseen vanhemman henkilön kanssa.

Matkaillessa kaikki ovat rennommalla tuulella ja helpommin lähestyttäviä. Myös seksi on usein enemmän naisten, että miesten mielessä lomaillessa, jos haet lomaltasi pääasiassa seksiseuraa. Ja kuka tietää, ehkä lomaseurasta jää pidempi aikainen friends with benefits suhde.

Lomakohteissa on esimerkiksi usein helpompi bongata vanhempi nainen baarista. Jos kaipaat samanikäisten naisten seuraa, pidä myös mielessä erilaiset vanhemmalle väelle suunnatut ryhmämatkat.

Matkaa varatessa on myös hyvä suosia pakettimatkoja omatoimisten matkojen sijaan.

Loppupeleissä on tärkeä muistaa, että vanhempaa seuraa saa periaatteesta ihan sieltä, mistä muutenkin! Kaupat, museot, kirjastot ja kuntosalit ovat kaikki paikkoja, joissa voi hyvinkin liikkua juuri seuraava kumppanisi.

Pidä siis silmät auki missä ikinä oletkin.

Eliittikumppani

Mitä tehdä, jos etsin minua vanhempia naisia tai miehiä?

Vanhempi mies

Vanhempien seuraa etsitään nykyään melko yleisesti.

Ikäerot parisuhteessa eivät ole enää nuorille samanlainen tabu, kuin ehkä joidenkin vanhempien mielestä. Varsinkin nuorten asenteet ovat tässäkin muuttuneet ajan myötä.

Naisten ja miesten asenteet voivat hieman toki riippua siitä, kumpi on vanhempi parisuhteessa.

Tässä alempana pari esimerkkitilannetta.

Haluan vanhemman miehen

10 vuotta vanhempi mies ei ole mikään erikoisuus parisuhteissa.

Moni nuori voi etsiä mieluummin vanhempaa miestä parisuhteeseen kuin nuorempaa miestä. Tilanne, jossa on vanhempi mies kiinnostunut nuoresta naisesta ei myöskään ole mikään erikoisuus.

Jos siis etsit itseäsi vanhempia miehiä, niin ei muuta kuin etsimään aiemmin mainittujen vinkkien avulla, esimerkiksi netin deittisivustoilta tai ihan sosiaalisesta mediasta.

Deittisovelluksissakin voit kätevästi suoraan rajata haluamasi ikärajan esimerkiksi.

Pistä sopivalle miehelle tai miehille viestiä, jossa kerrot suoraan, että “etsin iäkkäämpää miestä” ja mihin tarkoitukseen. 5, 10 tai 20 vuotta nuorempi nainen saa melkein varmasti vastauksen vanhemmalta sinkkumieheltä.

Vanhempi nainen nuorempi mies – ovatko puumat uhka vai mahdollisuus?

Mutta eipä nykyään vanhempi nainen ja nuori mies myöskään ole ennenkuulumaton juttu.

Moni mies haluaa olla erityisesti vanhemman naisen kanssa sängyssä ja niin sanotut puuma naiset ovat kaikkien huulilla.

Puuma on usein 40-vuotias tai iäkkäämpi nainen, joka on kiinnostunut nuorista miehistä,  ja josta myös on nuorempi mies kiinnostunut. Yleensä vastapuolena on ainakin 10 vuotta nuorempi mies.

Suhde nuoreen mieheen on naisillekin kokemus, joka voi antaa paljon. Se, onko nainen vanhempi kuin mies, ei ole minkäänlainen hidaste varsinkin, jos kyseessä on yhden illan juttu. Esimerkiksi kymmenen vuotta vanhempi nainen on monenkin nuoren miehen unelma.

Pistä rohkeasti viesti, jossa kerrot rehellisesti mitä etsit.

Lue alta vielä lisää tietoa siitä, kuinka vanhempi naisystävä löytyy.

Mies etsii vanhempia naisia – toimi näin

Mies etsii vanhempia naisia

Jos etsin vanhempaa naista ja löydän sopivan, kuinka oikein lähestyä?

Tämänkaltainen kysymys voi olla monelle miehelle tuttu.

Tässä vinkit, joilla vanhat naiset ja nuoret miehet voivat löytää yhteisen sävelen. Toki nämä vinkit käy myös silloin, kun etsinnässä on se toinen sukupuoli.

1. Ole rento ja oma itsesi

Jos näet netissä tai kaupassa kiehtovan naisen, lähesty vain rohkeasti juttelemaan. Ole oma itsesi ja muista huumori.

Suurin osa naisista viihtyy rennossa seurassa. He ovat nähneet maailmaa tarpeeksi, eikä sinun siksi tule yrittää esittää mitään mitä, et ole.

Näet kyllä, onko hän ihastunut varsin nopeasti.

Suhde nuoremman miehen kanssa kiinnostaa monia vanhempia naisia, mutta harva heistä enää haluaa kuluttaa aikaa leikkeihin, joten mitä suorempi olet, niin yleensä sen parempi.

2. Puhu suoraan

Ei kannata tietenkään avata keskustelua sanomalla, että etsit vanhempaa naista seksiin tai pujottaa kihlasormuksia sormeen, mutta älä haaskaa aikaa kiertelemällä ja kaartelemalla.

Jos olet ihastunut vanhempaan naiseen, niin kerro se suoraan. Tällaista mairittelevaa tietoa odottavat lähes kaikki! Pyydä henkilö kahville tai kysy numeroa rohkeasti.

Mikäli häntä ei kiinnosta, on helpompi siirtyä heti seuraaviin haasteisiin.

3. Luota itseesi

Yksi seuranhaun peruspilareista on totuus, että kaikenikäiset ihmiset pitävät rohkeista ja varmoista miehistä ja naisista.

Miksi mies ihastuu vanhempaan naiseen? Miesten mielenkiinto herää taatusti, kun he näkevät itsevarman henkilön ja usein ikä tuo varmuutta. Sama pätee myös toisinpäin.

Monikaan ei jaksa ruveta leikkimään äitiäsi eikä siihen kuuluisaan fraasiin, että vanhempi nainen opettaa, joten pistä itseluottamus kuntoon.

Miehet jotka pitävät huolta omasta ulkonäöstä, hygieniasta ja terveydestä kiinnostavat varmasti enemmän, ja se tuo taatusti myös rohkeutta lähestyä.

Lue myös oppaamme: Mitä nainen haluaa?

E-kontakti luo profiili

Miten viedä vanhemmat naiset treffeille?

Kun sitten olet saanut ensikosketuksen tehtyä on aika siirtyä seuraaviin askeleisiin ja oppia miten iskeä vanhempi nainen.

Halusitpa löytää iäkkäämmän herran seksiin tai olet rakastunut vanhempaan naiseen, menee viesti perille näillä vinkeillä:

Valitse sopiva treffipaikka

Nuorempi mies, vanhempi nainen ei ole mikään aivan outo näky treffimaailmassa, mutta treffipaikan valintaan kannattaa silti kiinnittää huomiota.

Suhde nuorempaan mieheen voi olla monelle uusi ja erikoinen asia, joten haluat viedä naisen rentoon ja rauhalliseen paikkaan. Kahvilat tai tunnelmalliset hotellien aulabaarit voivat olla erinomainen paikka tehdä tuttavuutta, joissa on kaiken ikäistä ja erilaista porukkaa.

Kannattaa ehdottomasti valita paikka, jossa tunnet olosi kotoisaksi ja luontevaksi – se lisää sitä tarpeellista itseluottamusta! Tällöin varmistat, että toisellakin on todennäköisesti mukavampi ja rennompi olla.

Löydät sivuiltamme myös ideoita ensitreffeille.

Pidä keskustelua yllä

Keskusteleminen ei tarvitse olla sen vaikeampaa kuin muutamien kysymysten esittelyä, joista jokaisesta saatte todennäköisesti pidemmänkin keskustelun aikaiseksi.

Kun etsin seuraa, mitä vanhemmilta voi sitten kysyä?

Hyviä kysymyksiä ovat muun muassa:

  • Harrastukset
  • Mielenkiinnonkohteet
  • Ammattiin liittyvät asiat
  • Haaveet ja unelmat

Vanhoista suhteista ei kannata ruveta tenttaamaan tai kyselemään liikaa perheasioista ja lapsista.

Naisista ja miehistä on mukavampi kertoa niistä omaan tahtiinsa.

Kehu vanhempaa naista

Olitpa 20-vuotta tai 60-vuotta, saavat kehut taatusti hymyn huulille. Varsinkin aidot kehut tuntuvat vanhemmasta varsin hyvälle.

Toki voit aina kehua henkilön vaatteita tai ulkonäköä, mutta kannattaa mennä kehuissa vähän pintaa syvemmälle. Kerro, mikä hänessä kiinnitti huomiosi ja miten hän on tehnyt sinuun vaikutuksen.

Aidot kehut ovat taatusti paljon paremmat kuin puolihuomiossa heitetyt kommentit.

Tee varasuunnitelma

Ensimmäiset treffit eivät välttämättä vie sinua vanhemman naisen kanssa sänkyyn, mutta koskaan ei voi tietää minkälaiset säpinät teidän kahden välillä oikein syttyy.

Ole siis valmiina viemään treffit loppuun saakka. Pistä siis kotona paikat järjestykseen.

Varasuunnitelma on hyvä tietysti olla myös treffipaikan osalta. Mikäli kahvila tuntuu huonolta paikalta, ole valmiina siirtymään eri paikkaan.

Jos taas juttu ei luista, niin ole valmis rohkeasti pistämään treffit pakettiin ja siirtymään seuraaviin haasteisiin.

Vanhempien ihmisten deittimaailmassa kaikki on yleensä mustavalkoisempaa ja suorempaa, eikä tarvitse pelata nuorten pelejä viesteillä ja muilla.

Miksi vanhemmat naiset sitten kiinnostaa nuoria miehiä?

5 syytä miksi vanhempi nainen kiinnostaa?:

  • Hän on enemmän itsenäinen ja tietää mitä haluaa.
  • Hän on itsevarmempi.
  • Hänen kanssaan on helpompi keskustella.
  • Hänellä on enemmän kokemusta.
  • Hän on vastuullisempi ura-, raha- ja muissa vastaavissa asioissa.

Löydä vanhempaa seuraa vierellesi

Vanhemmat naiset

Vanhempaa seuraa etsittäessä täytyy pitää silmät ja mieli avoinna. Mitä enemmän tulee ikää, niin sitä paremmin ihminen tietää mitä hän haluaa, jolloin tietoa ja elämänkokemusta on kertynyt.

Se ei mitenkään rajaa pois sitä, etteikö suhde nuorempaan naiseen tai mieheen voi olla myös heidän kiikarissa. Hyödynnä siis yllä olevat vinkit ja keinot.

Jos haluat vanhemman naisen seksiseuraksi, niin älä koita tehdä itsestäsi mitään numeroa, vaan ole itsevarma oma itsesi.

Jos taas mielessä on seksiseura tai pidempi parisuhde vanhemman miehen kanssa, niin heittäydy rohkeasti mukaan!

Netistä löydät taatusti seuraa naisille kuin miehillekin.

Lue myös nämä

50PlusMatch-deittisovellus
50PlusMatch-deittisovellus
Oletko +50-vuotias ja vailla tosirakkautta tai tanssiseuraa? 50PlusMatch deittisivusto on suunnattu juuri tälle ikäryhmälle! Aktiivisesta palvelusta ...
Lue artikkeli
Deittisovellukset
Deittisovellukset
Paras deittisovellus voi parhaimmillaan olla avain onneen. Kannattaako kääntyä Tinderin puoleen vai napata jokin ihan muu deittisovellus kokeiluun? Nykyää...
Lue artikkeli
Treffi-ideoita
Treffi-ideoita
Treffit tiedossa, mutta pää lyö tyhjää sen suhteen, mitä tehdä treffeillä? Treffi-ideoita on maailma pullollaan. Näiden vinkkien avulla ...
Lue artikkeli
Etusivu » Vanhempaa seuraa