Nettitreffit: miten tavata sopiva henkilö ja viestitellä netissä?

Voiko naiset ja miehet oikeasti löytää seuraa netistä? Onko nettitreffit vain pelkkää huuhaata? Monella on yhä vääränlainen kuva nettideittailusta vaikka aihe ei enää olekaan samanlainen tabu kuin ennen.

Totuus on nimittäin se, että nykyaikana yhä useampi pariskunta on tavannut toisensa netissä.

Mitä nettitreffeillä sitten tapahtuu ja kuinka löytää se oikea deittipalveluista?

Tutustu näihin deittipalveluihin ilmaiseksi:

Ovatko nettitreffit hyvä keino tutustua?

Vielä joitain vuosia sitten nettitreffeille ei ollut varsin hyvä maine, varsinkin vanhempien ihmisten keskuudessa. Jos etsit seuraa netistä, saatoit saada vieroksuvia katseita puoleesi.

Eikä sieltä netin kautta oikein löytänyt kunnon seuraakaan, vaan sivustoilla oli vähän kävijöitä tai henkilöt olivat huijareita.

Mutta ajat ovat muuttuneet paljon ja voit nykyään ehdottomasti löytää unelmiesi miehen tai naisen netistä. Hyvin monella on jo jonkinlainen profiili netissä ja eri alustoilla voi tavata niin naisia, että miehiä.

Se, että puolison on tavannut netin välityksellä ei todellakaan ole enää mikään ihme.

Nettideittipalvelut ovatkin erinomainen ja paras tapa tavata kumppani. Hait sitten pelkkää seksiseuraa tai loppuelämän kumppania, kannattaa ehdottomasti suunnata katse netin tarjontaan.

Tärkeintä on tietenkin lähestyä nettitreffailua jalat maassa. Sopivaa kumppania ei välttämättä löydy heti, ainakaan heti ensi yrittämällä.

Netti tarjoaa kuitenkin enemmän vaihtoehtoja, joten sitä myötä myös mahdollisuudet kohdata se oikea henkilö kasvavat.

Tässä yleisimpiä nettitreffit kokemuksia:

 • Mukava tapa tavata uusia ihmisiä
 • Deittisivustolta löytyi nykyinen aviopuoliso
 • Totuus on joskus jotain muuta
 • Älä lannistu, sillä sopivan kumppanin löytäminen voi kestää
 • Tiedä mihin ryhdyt niin hyvin käy
 • Ole rehellinen oma itsesi, niin koet parhaat nettitreffit

Mikä on paras nettideittipalvelu?

Paras nettideitti palvelu

Treffisivuja on tänä päivänä ihan hurjasti. Valittavana on niin ilmainen nettideitti- että maksullinen palvelu.

Mikä parasta, monen sivuston teemat ovat selkeät, joten voit löytää juuri sinulle sopivan palvelun helposti. Tällaisia teemoja voivat olla esim. kristillinen deitti, vanhempi seura tai yhden illan juttu, jos haluat vain harrastaa seksiä.

Omia sivuja on siis ihan vain kepeään seuranhakuun, että pysyvää parisuhdetta etsiville.

Eliittikumppanit, Suomi24, Tinder, Match.com – Miten valita deittisivusto?

Sopivan sivuston valinta kannattaa tehdä huolella. Voit löytää kaikenlaisia palveluita, joista osa ei välttämättä kuitenkaan sovi omiin tarpeisiisi.

Mikä on siis paras nettisivusto juuri sinulle?

Sopivaa treffipalstaa etsittäessä on tärkeintä muistaa:

Millaista miestä tai naista etsit?

Lähde etsimään sivustoja sen perusteella millaista suhdetta olet vailla. Sopivia sivuja löytyy ihan vain seksiä kaipaaville sinkuille tai jopa syrjähyppyjä hakeville.

Pysyvämpää parisuhdetta etsivät löytävät sivustojen joukosta niin tietylle alalle suunnattuja sivuja, että esimerkiksi yli 50-vuotiaille soveltuvia alustoja.

Ihmisiä voi netin palstoilta löytää myös ihan vain seuraksi hauskanpitoon tai vaikka matkaseuraksi.

Mieti siis hieman alustaa ja profiilia tehdessäsi omia tavoitteita. Tietyt sivustot on suunnattu hyvin tarkalla kohderyhmälle ja profiilin luominen niihin voi olla vain ajanhukkaa.

Haluatko helppoa ja nopeaa seuranhakua?

Nettitreffit onnistuvat lisäksi niin erilaisilla matkapuhelin applikaatioilla, että perinteisillä nettisivustoilla.

Applikaatioiden avulla seuraa etsitään usein kuvien ja lyhyiden profiileiden kautta.

Perinteisemmät deittipalvelut ovat puolestaan usein enemmän tarkempien profiilien hyödyntämistä. Niihin pitää tehdä profiilit huolella, jotta onni osuu kohdalle.

Ilmaiset nettitreffit vai maksullinen palvelu?

Ilmainen nettitreffi ei välttämättä ole se paras tapa etsiä miehiä tai naisia. Nettitreffit ilmaisella sivustolla, voivat monesti päätyä myös huijaukseen.

Koska sivustolle ei tarvitse rekisteröityä tai maksaa sen käytöstä, vetää se yleensä puoleen siis vähän kaikenlaista porukkaa.

Nettitreffit ilman rekisteröitymistä tai maksua eivät automaattisesti ole huono juttu, mutta niihin kannattaa suhtautua varautuen.

Monia maksullisia palveluita pääsee kokeilemaan ilmaiseksi. Näin näet millainen palvelu on kyseessä, minkälaiset ihmiset hakevat sivustolla seuraa ja niin edelleen.

Jos palvelu tuntuu sopivalta voit maksaa lisäpalveluista.

Voi olla hyvä idea luoda nettitreffi profiili useampaankin paikkaan. Voit esimerkiksi kokeilla ilmaista nettitreffisivustoa ja yhtä maksullista samaan aikaan.

Nettitreffi kokemuksia löytyy varsin runsaasti, joten niitäkin voi hieman lueskella. Muista kuitenkin aina, että jonkun toisen huonot kokemukset eivät välttämättä tarkoita, etteikö palvelu voisi sopia sinulle.

Eliittikumppani

Kuinka luot hyvän nettideittiprofiilin?

Hyvä nettideittiprofiili

Profiileja löytyy netistä moneen lähtöön. Miehen ja naisen huomion saa herätettyä juuri oikeanlaisella profiililla.

Miten sitten kertoa parhaiten itsestään nettiprofiilissa, jotta herätät sopivan ehdokkaan huomion?

Lataa laadukas kuva

Itsestään kannattaa ehdottomasti pistää heti kunnollinen kuva profiiliin. Netissä ensimmäinen huomio kiinnittyy aina profiilikuvaan, joten se on ehdottomasti oltava profiilissa.

Millainen on sitten hyvä kuva deittiprofiiliin? Varmista, että kuva on:

 • Ajankohtainen – Älä liitä vuosia vanhoja kuvia profiiliin, vaan pistä mahdollisimman uusi kuva ilmoille.
 • Selkeä ja näyttää kasvosi – Kuvan tulee olla sinusta itsestäsi ja haluat, että siitä näkee millainen nainen tai mies oikein olet.
 • Kertoo sinusta jotakin – Voit esimerkiksi olla kuvassa harrastusten parissa, siinä voi näkyä sinulle tärkeä asia tai vaikka jopa ammattisi.

Esimerkiksi tämä sivusto korostaa heti ensimmäiseksi miten tärkeä kuva on deittiprofiilissa.

Kerro totuus

Sitä, millaista tietoa jaat itsestäsi profiilissa tai miten paljon, voit miettiä itse. Mutta on tärkeää, että informaatio, jonka jaat on totuudenmukainen.

Valehdella ei koskaan kannata, koska yleensä totuus tulee julki jossain vaiheessa.

Netti on kuitenkin aina täynnä myös huijareita, joten muista olla jakamatta ihan kaikkea. Osoite, puhelinnumero ja työnantaja ovat asioita, joita ei kannata ruveta listaamaan profiiliin.

Paljasta millaisen kumppanin haluat

Kannattaa ehdottomasti kertoa myös millaista miestä tai naista olet etsimässä. Näin henkilö tietää, kannattaako profiilin lukemisen jälkeen ottaa yhteyttä vai ei.

On esimerkiksi hyvin tärkeää kertoa etsitkö kumppanuutta vai pelkkää hauskanpitoa.

Tämä ei kuitenkaan tarkoita, että listaat tarkasti mitä haluat. Luettelo vaikkapa pituudesta, painosta tai palkasta voi ajaa aika monen sopivan ehdokkaan pois. Tarkoitus on lähinnä kuvata hieman sitä, millaisia juttuja haluaisit kumppanin kanssa tehdä.

Pidä teksti lyhyenä ja ytimekkäänä

Mitään romaania ei kannata ruveta heti väsäämään. Moni nainen tai mies ei jaksa lukea läpi pitkiä esittelyjä sinusta.

Nettiprofiilin tarkoitus on herättää huomiota ja saada toinen innostumaan sinun tapaamisesta!

Jos vaikka ehdotat treffejä casinolla kun kerrot olevasi korttihai, se varmasti erottuu joukosta!

Nettitreffit – viestittely sopivan naisen tai miehen kanssa

Nettitreffit viestittely

Profiilin luomisen jälkeen ei kannata jäädä vain odottelemaan yhteydenottoja. Saat sivustoista enemmän irti, kun ryhdyt rohkeasti laittamaan viestiä sinua kiinnostaville henkilöille.

Suurin osa alustoista tarjoaa erinomaiset mahdollisuudet viestittelyyn, joita kannattaakin hyödyntää aluksi.

Puhelinnumeroa ei kannata ihan heti lähteä vaihtamaan. Tutustu toiseen hieman ennen, jotta saat jonkinlaisen käsityksen siitä kenelle puhut.

Miten sitten pyytää kiinnostava henkilö treffeille?

Kun löydät mielenkiintoisen henkilön nettipalvelun kautta, pistä hänelle rohkeasti viestiä.

Ensimmäistä viestiä kannattaa hieman miettiä, jotta saat varmasti haluamasi vastauksen takaisin.

Jotta nettitreffit keskustelu lähtee jouhevasti liikkeelle, panosta näihin kohtiin:

 • Ole ystävällinen ja avoin. Keskity aina positiivisiin asioihin, äläkä esimerkiksi ryhdy listaamaan asioita, joista olet eri mieltä henkilön kanssa.
 • Kerro mistä kiinnostuit profiilissa. Älä kehu vain henkilön ulkonäköä, vaan sano jotain mukavaa profiilista. Näin osoitat aitoa kiinnostusta, ja että olet oikeasti lukenut profiilin.
 • Kirjoita jotakin itsestäsi. Anna henkilölle lyhyt kuvaus itsestäsi. Jälleen kerran, mitään romaania ei kannata kirjoittaa, mutta pyri herättämään mielenkiinto.
 • Kysy jotain henkilöstä. Kysymykset ovat aina hyvä keino saada toinen vastaamaan. Varmista kuitenkin, ettet kysy jotain sellaista, jonka mies tai nainen on kertonut jo profiilissa!

Nettitreffit voi sitten järjestää keskustelun edetessä. Se, onko hyvä pyytää treffeille jo heti aluksi, riippuu vähän siitä, millaista seuraa etsit ja mikä deittipalvelu on kyseessä.

E-kontakti luo profiili

Nettitreffien järjestäminen

Nettitreffien järjestäminen

Netti on erinomainen paikka kohdata toinen. Monet etsivät sopivaa kumppania netin avulla ja suuntaavat sitten treffeille ihan kasvotusten.

Nykyään kuitenkin on hyvä mahdollisuus järjestää nettitreffit ensin, ja puhua toisen kanssa videopuhelussa, jossa saatte hieman jo tutustua.

Nettitreffeillä – lähde treffeille netissä

Videotreffit ovat erinomainen keino jutella kiinnostavan henkilön kanssa. Pistä päälle rennot vaatteet ja tapaa henkilön kanssa videopuhelun välityksellä.

Nettitreffien jälkeen voit sitten miettiä, onko jatkolla tulevaisuutta vai ei. Kuten muunkin treffailun osalta, toiselle kannattaa olla avoin omista tuntemuksistaan.

Naiset ja miehet arvostavat rehellisyyttä, eikä itseään kannata pakottaa näkemään toista henkilöä.

Jos hommat eivät toimi, voit aina kokeilla uudelleen!

Onnistuneiden nettitreffien jälkeen, oli niitä sitten yksi tai useampi, voittekin sitten siirtyä oikeille treffeille. Löydät sivultamme tähän treffi-ideoita.

Koska kyseessä on netissä tavattu henkilö ja vaikka olisittekin jo puhuneet netissä, niin kannattaa treffit järjestää yleensä ensi kertaa jossain julkisella paikalla. Varsinkin naiset haluavat tavata henkilön turvallisessa ympäristössä kaiken varalta.

Jos siis sovit treffit netissä tapaamasi henkilön kanssa, niin suunnatkaa treffeille vaikka kahvilaan tai johonkin molempia kiinnostavaan tapahtumaan.

On myös hyvä kertoa vaikka ystävälle, minne ja kenen kanssa olet menossa.

Parhaat vinkit millä takaat onnistuneet nettitreffit:

 • Pistä itsestäsi rehellinen kuva profiiliin, joka vastaa sitten videopuhelussa olevaa henkilöä
 • Kirjoita hauska ja ytimekäs profiili, joka kertoo sinusta rehellisesti ja omista mielenkiinnon kohteista
 • Pidä hauskaa äläkä ota nettitreffailua liian vakavasti
 • Ole rento oma itsesi
 • Tee valmiiksi lista asioita, joista voitte puhua
 • Tee valmiiksi lista kysymyksiä, joita voit toiselta nettitreffeillä kysyä

Lue myös

Ghostaus
Ghostaus
Ghostaaminen on nopeasti yleistyvä tapa, johon moni törmää kumppania etsittäessä. Mistä tässä inhottavassa tavassa on oikein kyse ...
Lue artikkeli
Deittisivut ja treffivinkit
Deittisivut ja treffivinkit
Deittisivut.com listaa parhaat deittisivustot netissä ja antaa vinkkejä seuran hakuun niin sinkuille kuin parisuhteessakin oleville. Juuri avatun sivustomme kunnianhimoinen ...
Lue artikkeli
Miten iskeä nainen?
Miten iskeä nainen?
Miten iskeä nainen? Siinäpä varsinainen klassikko, mitä tulee deittailuaiheisiin kysymyksiin. Sinkkujahan Suomessa riittää. Vapaita naisia luulisi vielä löytyvä...
Lue artikkeli
Etusivu » Nettitreffit: miten tavata sopiva henkilö ja viestitellä netissä?